UNIVERSITATEA GALATI

CENTRU DE PERFECTIONARE A SPECIALISTILOR DIN DOMENIUL PRODUCTIEI SI DISTRIBUTIEI ALIMENTELOR IN SCOPUL ASIGURARII CALITATII

DIRECTOR PROIECTSUMA ALOCATA (USD)
TOFAN IOAN118000

Descrierea proiectului:
OBIECTUL PROIECTULUI IL REPREZINTA ORGANIZAREA UNUI CENTRU DE EDUCATIE PERMANENTA DESTINAT PERFECTIONARII CONTINUE AL SPECIALISTILOR DIN DOMENIUL PROCESARII, CONSERVARII SI COMERCIALIZARII PRODUSELOR ALIMENTARE PERISABILE. A FOST ELABORAT UN PACHET DE DISCIPLINE CARE FUNDAMENTEAZA PREGATIREA IN ACEST DOMENIU SI INTRODUCE CONCEPTE SI NORME INTERNATIONALE PRIVIND MENTINEREA INSUSIRILOR CALITATIVE ALE PRODUSELOR ALIMENTARE PRIN ASIGURAREA CONTINUITATII LANTULUI FRIGORIFIC SI A FOST CREATA BAZA MATERIALA CORESPUNZATOARE IN 4 NOI LABORATOARE DE TEHNICA FRIGULUI SI MICROBIOLOGIE.

Date de contact:
E-mail: ioan_tofan@yahoo.com
Pagina web: -
Telefon: 0236/460293

ObiectiveEchipaInstitutii partenere
Baza materiala

Laboratoare
Echipamente de specialitate
Software
Carti / Reviste
Rezultate specifice

Linii de invatamant
Software
Multimedia
Carti / Reviste
Articole
TEHNICA FRIGULUI SI CLIMATIZARII IN INDUSTRIA ALIMENTARA
de I. TOFAN   lucrare elaborata in cadrul proiectului.
aparuta la Editura TEHNICA, BUCURESTI, in anul 2002.
Cod ISBN: 973-31-14-71-5
Localizare: -